AS „Ceļu pārvalde” atsāk aukstā asfalta ražošanu

Informējam visus sadarbības partnerus, kā arī jaunos klientus, ka AS „Ceļu pārvalde” asfaltbetona rūpnīca Bukultu ielā 3, atsāk ražot auksto asfaltu pēc tehnoloģijas, kurā tiek izmantotas speciālās bituma piedevas.

Auksto asfaltu izmanto ceļu, ietvju, autostāvvietu un pagalmu bedrīšu īslaicīgam remontam, kā arī to var iestrādāt jebkurā gadalaikā un laika apstākļos.

Aukstais asfalts ir viegli iestrādājams, kur nav vajadzīgas profesionālās iemaņas un speciāla tehnika, tā kā to var izmantot gan profesionālas kompānijas, kuras nodarbojas ar autoceļu remontiem, gan cilvēki, kuriem ir vēlme saremontēt bedrītes savā piemājas ceļā, ielā utt.

Aukstais asfalts ir pietiekami elastīgs arī pie negatīvām temperatūrām, izmantojams arī pēc ilgstošas glabāšanas (vismaz viens gads), to

nav nepieciešams sildīt vai sajaukt un pēc iestrādes uzreiz var atjaunot transporta kustību.

Pirms aukstā asfalta ieklāšanas bedrītes jāiztīra mehāniski vai ar saspiesta gaisa palīdzību, bedrītes minimālais dziļums ne mazāks par 3 cm. Lai palielinātu aukstā asfalta un esošā remontējamā seguma saķeri, var veikt virsmas gruntēšanu.

Uz šo brīdi aukstais asfalts ir pieejams gan vaļējā, gan fasētā veidā.

Sīkāku informāciju Jūs varat noskaidrot, zvanot pa tālruni +371 22048780 vai sūtot pieteikumus uz norādīto e-pastu: abr@celuparvalde.lv.

Kādēļ izvēlēties mūs?

AS „Ceļu pārvalde” ir stabils nozares uzņēmums, kura attīstību virza uzņēmuma vērtības: augsti kvalificēti un pieredzes bagāti speciālisti, atbildība un gandarījums par paveikto, spēja mainīties un pieņemt izaicinājumus.